Onze aanpak

O.I.N Advies B.V. werkt op een doelgerichte wijze aan de klantopdrachten. De beoogde resultaten worden vooraf gezamenlijk gedefinieerd en we zijn altijd volledig transparant over de te verwachten inzet en de tarifering. We hechten bovenal aan een goede en duurzame relatie met onze cliënten. Hiertoe hanteren we voor al onze opdrachten de volgende uitgangspunten:

  • Uw passie is onze uitdaging
    Wij beseffen ons te allen tijde dat wij dienstverlener zijn. Wij verlenen diensten aan onze cliënten. Dat betekent dat wij willen begrijpen wat ú drijft, wat uw doelen zijn, hoe u succesvol kunt zijn.

  • Uw verwachting gaan wij overtreffen
    Afspraak is afspraak, dat is voor ons de absolute basis, ook als het eens een keertje niet zo goed uitkomt. Daarbij moeten onze oplossingen altijd waarde toevoegen aan uw organisatie. Het is voor ons altijd een uitdaging om uw eigen verwachtingen te overtreffen.

  • Respect is de basis voor elke relatie
    Bij O.I.N advies B.V. is wederzijds respect de basis voor onze relaties. Dat betekent voor ons dat we rekening houden met elkaars wensen maar ook actief zoeken naar elkaars mogelijkheden en het realiseren van wederzijds voordeel. We koesteren onze reputatie van openheid en integriteit.
Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op.
T. 06 - 228 62 603
Realisatie door Afslag2