Bedrijfscasus

Hieronder treft u een korte omschrijving van enkele uitgevoerde opdrachten. Wanneer u meer informatie over deze of andere opdrachten wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn graag bereid om een opdracht met u te bespreken.

Procesherontwerp en pakketselectie

Doorlichting van de subsidieprocessen en vervolgens een herontwerp en implementatie van de aangepaste werkwijze. Tevens is een workflow applicatie geselecteerd en ingevoerd om de nieuwe werkprocessen middels het geautomatiseerde bedrijfssysteem te waarborgen.

Applicatieportfolio management

Doorlichting en beoordeling van de applicatieportfolio. Er zijn grote besparingen gerealiseerd door rationalisatie. Door het goed inrichten van beheer- en control processen zal de toegevoegde waarde van de applicatieportfolio verder toenemen.

Invoering van het stelsel van Basisregistraties bij een grote (100.000+) gemeente

Als projectmanager verantwoordelijk voor de invoering van het stelsel van Basisregistraties bij een grote gemeente. Hierbij was een integrale benadering noodzakelijk waarbij de organisatorische-, informatielogische- en ook ICT technische aspecten in onderlinge samenhang zijn ontworpen en, ter implementatie, aangestuurd.

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op.
T. 06 - 228 62 603
Realisatie door Afslag2